22/01/2023 22/01/2023 Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας στην Νηστικάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Καστελλίου. Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε στους εγκαταβιούντας, στον Διευθυντή π. Ιωάννη Καπελλάκη, στους από τους παρισταμένους του Διοικητικού Συμβούλιου κ. Γρινάκη Γεώργιο, και κ. Κατζαγιαννάκη Ιωάννη και στους...
22 Ιανουαρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2023 - 22:06

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο Νηστικάκειο Γηροκομείο και στην Ι. Μ. Αγίας Μαρίνας Βόνης από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο Νηστικάκειο Γηροκομείο και στην Ι. Μ. Αγίας Μαρίνας Βόνης από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας στην Νηστικάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Καστελλίου.

Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε στους εγκαταβιούντας, στον Διευθυντή π. Ιωάννη Καπελλάκη, στους από τους παρισταμένους του Διοικητικού Συμβούλιου κ. Γρινάκη Γεώργιο, και κ. Κατζαγιαννάκη Ιωάννη και στους εργαζόμενους καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και δημιουργία.

Στην συνέχεια, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης, όπου και εκεί ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα, ευχόμενος στους Πατέρες που παρεβρέθησαν και στις Μοναχές Μαρίνα και Θεολογία καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων