18/11/2020 18/11/2020 Επιστολή για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας στον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ιωάννη. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον μακαριστό Μητροπολίτη ενώ έπειτα τόνισε το έργο του μακαριστού...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 21:01

“Ξεχώρισε για την ελεημοσύνη του προς τους ανθρώπους”

Διαδώστε:
“Ξεχώρισε για την ελεημοσύνη του προς τους ανθρώπους”

Επιστολή για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας στον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ιωάννη.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον μακαριστό Μητροπολίτη ενώ έπειτα τόνισε το έργο του μακαριστού τόσο στους Ιερούς Ναούς όσο και για τους ανθρώπους που τον επισκέπτονταν σημειώνοντας “ξεχώρισε δια την ελεημοσύνη του προς τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ήρχοντο προς βοήθειαν”.

Δείτε την επιστολή του και τη φωτογραφία που τη συνόδευσε: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων