06/07/2022 06/07/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στο μεθέορτο Εσπερινό του Ιερού Μητροπολιτικού Nαού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου του Ιεροσολυμίτου το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, ημέρα που άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος. Μετά την απόλυση τελέστηκε το κτητορικό μνημόσυνο για τους ιερείς, ευεργέτες και δωρητές του Μητροπολιτικού Ναού. Στον Εσπερινό...
06 Ιουλίου, 2022 - 20:16

Κτητορικό μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Κτητορικό μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στο μεθέορτο Εσπερινό του Ιερού Μητροπολιτικού Nαού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου του Ιεροσολυμίτου το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, ημέρα που άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος.

Μετά την απόλυση τελέστηκε το κτητορικό μνημόσυνο για τους ιερείς, ευεργέτες και δωρητές του Μητροπολιτικού Ναού.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σάββας Λιναρδάκης Προϊστάμενος του Ι. Ναού Παναγίας Ελεούσης Ιεράπετρας, και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του εξέφρασε την χαρά του για την ευλογία της εφετινής πανηγύρεως, με την παρουσία της Παναγίας της Ελεούσας, η οποία μετά τον εσπερινό αναχώρησε για την Ιεράπετρα.

Τέλος ευχαρίστησε όλους που συνετέλεσαν στην άρτια οργάνωση της πανηγύρεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων