05/07/2021 06/07/2021 Το απόγευμα της 4ης Ιουλίου 2021, ο Θεοφιλ. Επισκόπος Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβος χοροστάτησε στο μεθέορτο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου του Ιεροσολυμίτου. Στο τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μαζί με τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ....
05 Ιουλίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 1:03

Κτητορικό μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Κτητορικό μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Το απόγευμα της 4ης Ιουλίου 2021, ο Θεοφιλ. Επισκόπος Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβος χοροστάτησε στο μεθέορτο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου του Ιεροσολυμίτου.

Στο τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μαζί με τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ. Δαμασκηνό και τον Θεοφιλ. Επίσκοπο κ. Ιάκωβο τέλεσαν το κτητορικό μνημόσυνο για τους ιερείς, ευεργέτες και δωρητές του Μητροπολιτικού Ναού.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν ο κωδικογράφος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, πανοσιολ. Αρχιμ. Ειρηναίος Μπατσάκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Ο Σεβ. κ. Ανδρέας εξέφρασε την χαρά του προς τους δύο Αρχιερείς για την παρουσία τους ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού για την ετοιμασία της πανηγύρεως καθώς και τις κυρίες που προσέφεραν κέρασματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων