08/05/2023 08/05/2023 Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου. Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή του Παραλύτου. Προ της απολύσεως τελέστηκαν το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Γεωργίου Καλογεράκη, πατρός...
08 Μαΐου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 14:38

Κυριακή του Παραλύτου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Κυριακή του Παραλύτου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου στο Αρκαλοχώρι

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου.

Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή του Παραλύτου.
Προ της απολύσεως τελέστηκαν το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Γεωργίου Καλογεράκη, πατρός του Προέδρου ΕΣΔΑΚ και πρώην Δημάρχου Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και το τρίμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Σταύρου Στρατάκη.
Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι Δημάρχοι Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και Μινώα Πεδιάδος κ. Μανόλης Φραγκάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, και κ. Γεώργιος Πιτσούλης καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Λάμπρος Βαμβακάς και Φραγκίσκος Λαμπρινός.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων