08/03/2022 09/03/2022 Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Χουμέρι τελέσθηκε το Μεγάλο Απόδειπνο το απόγευμα της Τρίτης 8 Μαρτίου 2022, δεύτερης ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Η αίθουσα αυτή καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Χουμερίου, αφού οι εκκλησίες της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Αρκαλοχωρίου,...
08 Μαρτίου, 2022 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2022 - 0:12

Μέγα Απόδειπνο στην σεισμόπληκτη Ενορία Αγίου Φανουρίου Χουμερίου

Διαδώστε:
Μέγα Απόδειπνο στην σεισμόπληκτη Ενορία Αγίου Φανουρίου Χουμερίου

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Χουμέρι τελέσθηκε το Μεγάλο Απόδειπνο το απόγευμα της Τρίτης 8 Μαρτίου 2022, δεύτερης ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Η αίθουσα αυτή καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Χουμερίου, αφού οι εκκλησίες της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε εκ του παραθρονίου με την συμμετοχή του Προϊσταμένου της Ενορίας, Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Καπελλάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης και το αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Στην ακολουθία παραβρέθηκαν και πολλοί από τους χωριανούς που κατοικούν σε οικίσκους.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του ευχήθηκε καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή εν προσευχή και νηστεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων