28/02/2023 28/02/2023 Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, πρώτης ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τελέσθηκε το Μέγα Απόδειπνο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Αρκαλοχώρι. Η αίθουσα αυτή καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αφού οι εκκλησίες της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 17:56

Μέγα Απόδειπνο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Μέγα Απόδειπνο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Αρκαλοχώρι

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, πρώτης ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τελέσθηκε το Μέγα Απόδειπνο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Αρκαλοχώρι. Η αίθουσα αυτή καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αφού οι εκκλησίες της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε εκ του παραθρονίου με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου της Ενορίας, Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Πάγκαλου, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος της καθ’ημας Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Ζαχαράκης και οι Διάκονοι Μαρίνος Δασκαλάκης και Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, τόνισε την πνευματική ωφέλεια των πιστών με την διαρκή συμμετοχή τους στα Απόδειπνα και ευχήθηκε καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων