17/04/2024 18/04/2024 Στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γασίου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας τελέσθηκε το Μέγα Απόδειπνο το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024. Η κοιμητηριακή Εκκλησία καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του κυρίως Ναού που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε...
17 Απριλίου, 2024 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 0:08

Μέγα Απόδειπνο στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γασίου Μινώα Πεδιάδας

Διαδώστε:
Μέγα Απόδειπνο στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γασίου Μινώα Πεδιάδας

Στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γασίου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας τελέσθηκε το Μέγα Απόδειπνο το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024.

Η κοιμητηριακή Εκκλησία καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του κυρίως Ναού που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε εκ του παραθρονίου και αφού ομίλησε επικαίρως, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και με το καλό το Άγιον Πάσχα.

Τέλος, τέλεσε τρισάγιο στους τελευτήσαντες αυτές τις ημέρες, Γέρων Νικομηδείας τον από Χαλκηδόνος, κυρό Ιωακείμ, στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κυρό Θεόκλητο, στον Επίσκοπο Ευκαρπίας κυρό Ιερόθεο, καθώς και στους κεκοιμημένους που αναπαύονται στο κοιμητήριο της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων