26/11/2022 26/11/2022 Με κατάνυξη εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος στο πανηγυρίζοντα δεξιό κλίτος του Ιερού Ναού στο Λευκοχώρι. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο και Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Σπυρίδων Φουκαράκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο και εφημέριο της Ενορίας Νικόλαο Σταματάκη και...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2022 - 11:29

Μέγας Εσπερινός του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος στο Λευκοχώρι

Διαδώστε:
Μέγας Εσπερινός του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος στο Λευκοχώρι

Με κατάνυξη εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος στο πανηγυρίζοντα δεξιό κλίτος του Ιερού Ναού στο Λευκοχώρι.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο και Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Σπυρίδων Φουκαράκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο και εφημέριο της Ενορίας Νικόλαο Σταματάκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Σπανάκης. Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, μίλησε για τον Βίο του Αγίου Στυλιανού και ευχήθηκε σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων