15/09/2020 15/09/2020 Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καστελλίου και τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους 2020-2021. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές και νουθεσίες, ενώ ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα σχολική χρονιά με τη χάρη και τον...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 12:49

Μητρ. Αρκαλοχωρίου σε μαθητές: Ο Χριστός να σας φωτίζει

Διαδώστε:
Μητρ. Αρκαλοχωρίου σε μαθητές: Ο Χριστός να σας φωτίζει

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καστελλίου και τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους 2020-2021.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές και νουθεσίες, ενώ ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα σχολική χρονιά με τη χάρη και τον φωτισμό του Χριστού.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νικόλαος Σιριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μιχαήλ Σαμωνάκης και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων