30/08/2022 30/08/2022 Εκδήλωση μνήμης για τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Ομιλητές της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ήταν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο κ.Γ εώργιος Αγοραστάκης, πρόεδρος του Συλλόγου «Οι φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη». Την εκδήλωση συντόνισε η Φιλόλογος και συγγραφέας κ....
30 Αυγούστου, 2022 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 21:27

Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη

Εκδήλωση μνήμης για τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Ομιλητές της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ήταν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο κ.Γ εώργιος Αγοραστάκης, πρόεδρος του Συλλόγου «Οι φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη».

Την εκδήλωση συντόνισε η Φιλόλογος και συγγραφέας κ. Άννα Μανουκάκη-Μεταξάκη. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανόλης Φραγκάκης. Συνδιοργανωτές εκτός από την Ι. Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος και οι σύλλογοι Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, Αθλητικός Σύλλογος «Υγεία», ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Δημοτική θεατρική ομάδα «Δρώντες επί σκηνής’», Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδος «Η Ελπίδα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων