08/02/2021 08/02/2021 Το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καραβάδω Πεδιάδος. Ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε επικαίρως, προ της απολύσεως τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Ευγενίου Ψαλιδάκη και...
08 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2021 - 19:29

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο Ψαλιδάκη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο Ψαλιδάκη

Το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καραβάδω Πεδιάδος.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε επικαίρως, προ της απολύσεως τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Ευγενίου Ψαλιδάκη και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Πετράκη.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστη, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης ενώ για την ζωή του και το έργο του αείμνηστου Κοινοτάρχη Δημήτριο Πετράκη της κοινότητας Καραβάδω μίλησε ο νυν Πρόεδρος κ. Δημήτριος Παναγιωτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων