14/12/2020 14/12/2020 Το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λετουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγιά Μονή Βιάννου πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Ζαχαρία Δορούκα και το αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2020 - 20:28

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Ευγένιο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Ευγένιο

Το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λετουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγιά Μονή Βιάννου πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Ζαχαρία Δορούκα και το αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κοντάκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως τελέστηκε Ιερό Μνημόσυνο στους μακαριστούς Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Ευγένιο και Ιεραπύτνης κυρό Ευγένιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων