15/03/2020 15/03/2020 Το απόγευμα της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Κασσανούς Πεδιάδος με τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανού Βλαστού, εφημερίου της Ενορίας και του Διακόνου Σεραφείμ Βιολάκη, ενώ συμπροσευχόμενος εκ του ψαλτηρίου παρέστη ο...
15 Μαρτίου, 2020 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 16:48

“Να υπακούμε στις εντολές με συλλογική και προσωπική ευθύνη”

Διαδώστε:
“Να υπακούμε στις εντολές με συλλογική και προσωπική ευθύνη”

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Κασσανούς Πεδιάδος με τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανού Βλαστού, εφημερίου της Ενορίας και του Διακόνου Σεραφείμ Βιολάκη, ενώ συμπροσευχόμενος εκ του ψαλτηρίου παρέστη ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο ευχόμενος στους παριστάμενους πατέρες, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και σε όλο το εκκλησίασμα καλή δύναμη στην πορεία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης υπογράμμισε, όπως επισημαίνει και το ανακοινωθέν της σημερινής έκτακτης Συσκέψεως της Ι. Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, πρέπει όλοι να συμμορφωνόμαστε στα μέτρα και στους κανόνες υγιεινής και να υπακούμε στις εντολές με συλλογική και προσωπική ευθύνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων