28/04/2022 28/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας σήμερα, 28 Απριλίου 2022, Πέμπτη της Διακαινησίμου, μετέβη και ιερούργησε στην Ενορία του Αγίου Θεοδώρου στον Νιπιδιτό Πεδιάδος. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε συλλειτουργούντων όλων των Αρχιμανδριτών της Ιεράς Μητροπόλεως, συμπροσευχομένου του εφημερίου της Ενορίας Αρχ. Αγαθάγγελου Γεναράκη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως και εξέφρασε την ευχαρίστησή του...
28 Απριλίου, 2022 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 19:38

Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας σήμερα, 28 Απριλίου 2022, Πέμπτη της Διακαινησίμου, μετέβη και ιερούργησε στην Ενορία του Αγίου Θεοδώρου στον Νιπιδιτό Πεδιάδος.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε συλλειτουργούντων όλων των Αρχιμανδριτών της Ιεράς Μητροπόλεως, συμπροσευχομένου του εφημερίου της Ενορίας Αρχ. Αγαθάγγελου Γεναράκη.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως και εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την συνάντηση αυτή, η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο όπως και παλαιότερα προ του κορωνοϊού.

Ακολούθησε τράπεζα όπου ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε ότι νέος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως αναλαμβάνει ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Ζαχαράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων