05/05/2021 05/05/2021 Μέσα στην ευφρόσυνη και αναστάσιμη χαρά της πασχάλιας περιόδου τελέσθηκε το απόγευμα της 4 Μαΐου ο Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ τού νεοφανούς, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Φιλισίων Πεδιάδος. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της Ενορίας Πανοσ. Αρχιμ. Παρθένιο Πελεκανάκη και τον...
05 Μαΐου, 2021 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 9:29

“Ο Άγιος Εφραίμ επιτελεί αναρίθμητα θαύματα καθημερινά”

Διαδώστε:
“Ο Άγιος Εφραίμ επιτελεί αναρίθμητα θαύματα καθημερινά”

Μέσα στην ευφρόσυνη και αναστάσιμη χαρά της πασχάλιας περιόδου τελέσθηκε το απόγευμα της 4 Μαΐου ο Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ τού νεοφανούς, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Φιλισίων Πεδιάδος.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της Ενορίας Πανοσ. Αρχιμ. Παρθένιο Πελεκανάκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και εξέφρασε την χαρά του για την πανήγυρη αναφερόμενος δε εις το πρόσωπο του τιμωμένου Αγίου και εις την μεγάλη παρρησία Του προς τον Θεό, με τα αναρίθμητα θαύματα που επιτελεί καθημερινά η χάρη Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων