29/08/2022 29/08/2022 Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, παραμονή της εορτής της αποτομής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, ο  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας,  χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό στην στην ενορία Αστριτσίου. Στο κήρυγμά του ο ιεράρχης μίλησε για το βίο του Τιμίου Προδρόμου και στη συνέχεια ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, ευχόμενος σε όλους έτη πολλά και...
29 Αυγούστου, 2022 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 19:20

Ο Εσπερινός Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στο Αστρίτσι Πεδιάδος

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στο Αστρίτσι Πεδιάδος

Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, παραμονή της εορτής της αποτομής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, ο  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας,  χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό στην στην ενορία Αστριτσίου.

Στο κήρυγμά του ο ιεράρχης μίλησε για το βίο του Τιμίου Προδρόμου και στη συνέχεια ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, ευχόμενος σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα.

Τον Μητροπολίτη πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Σταφυλάκης, εφημέριο της ενορίας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Λιαπάκης, ο Οικονόμος Ελευθέριος Γερακάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.  Στο ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων