15/09/2023 15/09/2023 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε χθες ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικήτα στο Ιερό Προσκύνημα Αχεντριά. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο, εξέφρασε την χαρά του για την πανήγυρη και ευχαρίστησε τον κλήρο και τον λαό για την παρουσία τους στην εορτή του Αγίου...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 19:35

Ο Εσπερινός του Αγίου Νικήτα στο Ιερό Προσκύνημα Αχεντριά

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός του Αγίου Νικήτα στο Ιερό Προσκύνημα Αχεντριά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε χθες ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικήτα στο Ιερό Προσκύνημα Αχεντριά. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας.

Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο, εξέφρασε την χαρά του για την πανήγυρη και ευχαρίστησε τον κλήρο και τον λαό για την παρουσία τους στην εορτή του Αγίου Νικήτα, που με ιδιαίτερη ευλάβεια προσκυνούσαν την Θαυματουργή Εικόνα του Αγίου.

Παρέστη, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρχανών – Αστερρουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλης, και ο Καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ιωάννης Βενέρης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων