02/04/2020 02/04/2020 Η Ιερή Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης του Ιεροσολυμίτου κεκλεισμένων των θυρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, το απόγευμα της 1ης Απριλίου. Η ακολουθία μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην ακολουθία έλαβε μέρος ο ιερομόναχος Ανδρέας Δημητρίου ενώ...
02 Απριλίου, 2020 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 13:59

Ο Μέγας Κανών στον Άγιο Ανδρέα στη Κρήτη

Διαδώστε:
Ο Μέγας Κανών στον Άγιο Ανδρέα στη Κρήτη

Η Ιερή Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης του Ιεροσολυμίτου κεκλεισμένων των θυρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, το απόγευμα της 1ης Απριλίου.

Η ακολουθία μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ακολουθία έλαβε μέρος ο ιερομόναχος Ανδρέας Δημητρίου ενώ το αναλόγιο διακόνησαν ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελάκης. Συμπροσευχόμενοι ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Σταματάκης και ο Διάκονος Σταύρος Φανουράκης.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής του Εμμανουήλ Γλέζου και την δέηση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου για την επιδημία του κορονοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων