31/08/2019 31/08/2019 Την Πέμπτη 29 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την αποτομής της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Βυζαντινό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Λιλιανό Πεδιάδος, στην τοποθεσία Καμάρια, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Γεώργιο Μαραυγάκη, εφημέριο Καστελλίου,...
31 Αυγούστου, 2019 - 15:53

Ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου στο Λιλιανό Πεδιάδος

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου στο Λιλιανό Πεδιάδος

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την αποτομής της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Βυζαντινό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Λιλιανό Πεδιάδος, στην τοποθεσία Καμάρια, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Γεώργιο Μαραυγάκη, εφημέριο Καστελλίου, τον Αιδεσιμ. Οικον. κ. Κίμωνα Βλαστό, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο κ. Κωνσταντίνο Αρμενάκη.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και ευχήθηκε πλούσιες τις πρεσβείες του Αγίου προς τον Κύριο για όλους μας.

Προ της απολύσεως τελέστηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εν τω κοιμητηρίω αναπαυομένων αδελφών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων