02/10/2023 02/10/2023 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Πάνω από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι, από την Ελλάδα και από 41 χώρες, έτρεξαν τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου με αφετηρία το Αρκαλοχώρι, Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι. Το παρών στον ημιμαραθώνιο...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 13:48

Ο Μητροπολίτης Ανδρέας παρευρέθηκε στον 7ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ανδρέας παρευρέθηκε στον 7ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Πάνω από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι, από την Ελλάδα και από 41 χώρες, έτρεξαν τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου με αφετηρία το Αρκαλοχώρι, Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι.

Το παρών στον ημιμαραθώνιο έδωσαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Αλεξάκης Γιώργος, κ. Αναστασάκης Γιάννης, κ. Πιτσούλης Γιώργος, κ. Σιριγωνάκης Νίκος, ο πρ. Βουλευτής Ηρακλείου και Υπουργός κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων