19/12/2022 19/12/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μετέβη στο Λευκοχώρι, όπου παρακουλούθησε την μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο εφημέριος της Ενορίας και και χοράρχης πρωτ. π. Νικόλαος Σταματάκης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Λεύκες». Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, μίλησε για τα Χριστούγεννα ο πρωτ. π. Σπυριδων Φουκαρακης, ενώ αποδόθηκαν ύμνοι και κάλαντα...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 16:08

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Λευκοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Λευκοχώρι

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μετέβη στο Λευκοχώρι, όπου παρακουλούθησε την μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο εφημέριος της Ενορίας και και χοράρχης πρωτ. π. Νικόλαος Σταματάκης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Λεύκες».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, μίλησε για τα Χριστούγεννα ο πρωτ. π. Σπυριδων Φουκαρακης, ενώ αποδόθηκαν ύμνοι και κάλαντα των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος στην προσλαλιά του, ευχαρίστησε εγκαρδίως την χορωδία, τους π. Νικόλαο και π. Σπυρίδωνα, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Στην συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Καστέλι, όπου εν μέσω πολύ κόσμου, παρέστη στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Καστέλι Πεδιάδος.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Π. Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ν. Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Κ. Αραβιάκης.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων