27/08/2021 27/08/2021 Την Πέμπτη 26 Αυγούστου τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Χουμέρι Μονοφατσίου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου Ζαχαρία Αδαμάκη, κληρικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Προέδρου του Ε.Σ.Κ.Ε.Κ. και του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνα Φουκαράκη, αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της...
27 Αυγούστου, 2021 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 12:22

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου ευλόγησε τις φανουρόπιτες των πιστών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου ευλόγησε τις φανουρόπιτες των πιστών

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Χουμέρι Μονοφατσίου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου Ζαχαρία Αδαμάκη, κληρικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Προέδρου του Ε.Σ.Κ.Ε.Κ. και του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνα Φουκαράκη, αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας και γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε επίκαιρα το Θείο λόγο στη συνέχεια ευλόγησε τους άρτους και τις φανουρόπιτες τις οποίες πρόσφεραν προς ευλογία οι πιστοί.

Να αναφερθεί ότι στον εσπερινό παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας κα Ιφιγένεια Μπουτιέρου – Σπυριδάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων