17/11/2023 17/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, παραμονή της εορτής του Αγίου Γρηγορίου, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά, χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος στην προσλαλιά του, εκ μέρους της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα για την εκεί...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 19:21

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για τα χαρίσματα του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για τα χαρίσματα του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, παραμονή της εορτής του Αγίου Γρηγορίου, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά, χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος στην προσλαλιά του, εκ μέρους της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα για την εκεί παρουσία του.

Στην ακολουθία, παρέστησαν πολλοί κληρικοί της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης καθώς και πλήθος κόσμου.

Προ της απολύσεως, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι και ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στον Βίο και τα χαρίσματα του Αγίου Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά, ενώ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων