19/03/2024 19/03/2024 Το Μεγάλο Απόδειπνο τελέσθηκε την πρώτη ημέρα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής σε αίθουσα διαμορφωμένη για τις θρησκευτικές ανάγκες της ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αρκαλοχωρίου, έως την αποπεράτωση του σεισμόπληκτου καθεδρικού ναού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε εκ του παραθρονίου και στο κήρυγμά του, τόνισε την πνευματική ωφέλεια των...
19 Μαρτίου, 2024 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 15:26

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για την πνευματική ωφέλεια των πιστών με την διαρκή συμμετοχή τους στα Απόδειπνα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για την πνευματική ωφέλεια των πιστών με την διαρκή συμμετοχή τους στα Απόδειπνα

Το Μεγάλο Απόδειπνο τελέσθηκε την πρώτη ημέρα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής σε αίθουσα διαμορφωμένη για τις θρησκευτικές ανάγκες της ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αρκαλοχωρίου, έως την αποπεράτωση του σεισμόπληκτου καθεδρικού ναού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε εκ του παραθρονίου και στο κήρυγμά του, τόνισε την πνευματική ωφέλεια των πιστών με την διαρκή συμμετοχή τους στα Απόδειπνα, ενω ευχήθηκε καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων