27/04/2022 28/04/2022 Στον Χόνδρο Επαρχίας Βιάννου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Έλαβαν μέρος ο Εφημέριος της Ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Ψαρολογάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βελιβασάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Μαρίνος Πατεράκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, το δε ψαλτήριο διακόνησε ο...
27 Απριλίου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 19:27

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για τους νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για τους νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη

Στον Χόνδρο Επαρχίας Βιάννου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Έλαβαν μέρος ο Εφημέριος της Ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Ψαρολογάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βελιβασάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Μαρίνος Πατεράκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, το δε ψαλτήριο διακόνησε ο διάκονος Δημήτριος Χριστοδουλάκης. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Ψαρολογακης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, μίλησε στο εκκλησίασμα και μεταξύ άλλων ανέφερε τον τρόπο φανέρωσης της χάριτος του Θεού δια των Αγίων Του, όπως στην περίπτωση των νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, οι οποίοι όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, κατά παραχώρηση του Θεού, φανερώθηκαν στον επίγειο κόσμο.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα παρά του Αναστάντος Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων