08/03/2024 08/03/2024 Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, επισκέφθηκε τον Θραψανό Πεδιάδος η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η δημιουργία Σχολής και Μουσείου αγγειοπλαστικής και η αποκατάσταση του ιστορικού Σχολείου Θραψανού. Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου,...
08 Μαρτίου, 2024 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 18:38

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου παρέστη στην επίσκεψη της Λίνας Μενδώνη στο Θραψανό Πεδιάδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου παρέστη στην επίσκεψη της Λίνας Μενδώνη στο Θραψανό Πεδιάδος

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, επισκέφθηκε τον Θραψανό Πεδιάδος η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η δημιουργία Σχολής και Μουσείου αγγειοπλαστικής και η αποκατάσταση του ιστορικού Σχολείου Θραψανού.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, οι Αντιπεριφερειάρχες, κ. Νίκος Συριγωνάκης και κ. Γεωργία Μηλάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καλογεράκης, Αντιδήμαρχοι του Δήμου καθώς και φορείς του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων