31/10/2023 31/10/2023 Oλοκληρώθηκε την Κυριακή η διημερίδα ομιλιών για ζητήματα αποκατάστασης κτηρίων μετά το σεισμό τις 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Το δεύτερο μισό της εκδήλωσης έγινε στο πρ. Δημοτικό Σχολείο Γαλατά Πεδιάδας. Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά κ. Δημήτρης Λιόντογλου, χαιρέτισε την εκδήλωση και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. Ομίλησαν, η Caterina Carossi, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Catania, η κ. Ανδρονίκη...
31 Οκτωβρίου, 2023 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 14:00

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στη διημερίδα για ζητήματα αποκατάστασης κτηρίων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στη διημερίδα για ζητήματα αποκατάστασης κτηρίων

Oλοκληρώθηκε την Κυριακή η διημερίδα ομιλιών για ζητήματα αποκατάστασης κτηρίων μετά το σεισμό τις 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Το δεύτερο μισό της εκδήλωσης έγινε στο πρ. Δημοτικό Σχολείο Γαλατά Πεδιάδας.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά κ. Δημήτρης Λιόντογλου, χαιρέτισε την εκδήλωση και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. Ομίλησαν, η Caterina Carossi, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Catania, η κ. Ανδρονίκη Μιλτιάδου-Fezans, Αναπλ. Καθηγήτρια Ε.Μ.Π, η κ. Renata Finocchiaro, υποψήφ. Διδάκτωρ Politecnico di Torino, ο κ. Cesare Tocci, Καθηγητής Politecnico di Torino και ο κ. Νίκος Σκουτέλης, Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης.

Παρεβρέθησαν: ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, οι Βουλευτές Ηρακλείου: κ. Φραγκίσκος Παρασύρης και κ. Χάρης Μαμουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο εψηφισμένος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων