19/12/2022 19/12/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία Ψαρής Φοράδας της επαρχίας Βιάννου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου, και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας, Οικονόμου π. Νικολάου Δουλγεράκη και του Αρχιδιακόνου π. Μαρίνου Δασκαλάκη. Το αναλόγιο διακόνησαν ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Ανετάκης προηγούμενος της...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 12:12

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην Ενορία Ψαρής Φοράδας της επαρχίας Βιάννου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην Ενορία Ψαρής Φοράδας της επαρχίας Βιάννου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία Ψαρής Φοράδας της επαρχίας Βιάννου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου, και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας, Οικονόμου π. Νικολάου Δουλγεράκη και του Αρχιδιακόνου π. Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το αναλόγιο διακόνησαν ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Ανετάκης προηγούμενος της Αγιας Μονής και ο Διάκονος π. Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του, την Κυριακή Προ της Χριστού Γεννήσεως, μετά την ανάγνωση της Συνοδικής Εγκυκλίου, αναφέρθηκε στην επικείμενη μεγάλη εορτή της Γεννήσεως Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Δημητρίου Χριστάκη, το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Αθανασίου Ζαχαράκη και της μακαριστής Ελένης Λεούση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων