05/08/2023 05/08/2023 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Αγιά Μονή Βιάννου ευχόμενος καλή Παναγιά. Τέλος, τελέστηκε τρισάγιο στον ευρισκόμενο στην Αγιά Μονή τάφο, του μακαριστού Επισκόπου Αρκαδίας κυρού Νικόδημου Κατσαράκη (1887-1901) και το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Δημοσθένη Δορούκα, πατρός κατά σάρκα του Ηγουμένου της Ιεράς...
05 Αυγούστου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2023 - 11:07

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην Ιερά Μονή Βιάννου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην Ιερά Μονή Βιάννου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Αγιά Μονή Βιάννου ευχόμενος καλή Παναγιά.

Τέλος, τελέστηκε τρισάγιο στον ευρισκόμενο στην Αγιά Μονή τάφο, του μακαριστού Επισκόπου Αρκαδίας κυρού Νικόδημου Κατσαράκη (1887-1901) και το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Δημοσθένη Δορούκα, πατρός κατά σάρκα του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πανοσ. Αρχιμ. Ζαχαρία Δορούκα.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου παρακουλούθησε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Αειθάλη 2023» από το Αρχαιολογικό Πρόγραμμα Λύκτου που πραγματοποιεί αρχαιολογικές ανασκαφές στον χώρο της αρχαίας Λύκτου-Λύττου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων