05/11/2022 05/11/2022 Με αφορμή την 22η επέτειο της εις Επίσκοπον χειροτονίας του, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, κ. Ανδρεας  τέλεσε, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία. Συλλειτούργησαν ο εφημέριου της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Παναγιωτάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Α’ Αρχ. Περιφέρειας, Πανοσ....
05 Νοεμβρίου, 2022 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 12:12

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

Με αφορμή την 22η επέτειο της εις Επίσκοπον χειροτονίας του, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, κ. Ανδρεας  τέλεσε, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία.

Συλλειτούργησαν ο εφημέριου της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Παναγιωτάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Α’ Αρχ. Περιφέρειας, Πανοσ. Αρχιμ. Φιλόθεος Πηγιάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων