23/02/2024 23/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στο Θραψανό. όπου επισκέφθηκε το Σύλλογο ΑμεΑ «Δικαίωμα στη ζωή». Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Γιανναράκη και μέλη του Δ.Σ., συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Συλλόγου κ. Κυριακάκη Ζαχαρία, την...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 18:48

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο Σύλλογο ΑμεΑ «Δικαίωμα στη ζωή»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο Σύλλογο ΑμεΑ «Δικαίωμα στη ζωή»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στο Θραψανό. όπου επισκέφθηκε το Σύλλογο ΑμεΑ «Δικαίωμα στη ζωή».

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Γιανναράκη και μέλη του Δ.Σ., συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Συλλόγου κ. Κυριακάκη Ζαχαρία, την Υποδιευθύντρια κ. Μαυρίδη Ιωάννα, με μέλη του προσωπικού αλλά και τους τροφίμους.

Αφού ενημερώθηκε από το Διευθυντή, προσέφερε τρόφιμα και γλυκίσματα για τα παιδιά.

Για ευλογία έδωσε στον Διευθυντή και στο προσωπικό, εικόνα της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων