14/06/2022 14/06/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη και ευχήθηκε στα ονομαστήρια του χοροστατούντος στον Εσπερινό Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβασμιωτάτοι Μητροπολίτες Κισάμου και Σέλινου κ. Αμφιλόχιος, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, με κληρικούς και από άλλες Μητροπόλεις της Κρήτης, αλλά και πολυπληθής λαός δια να ευχηθεί στον εκλεκτό Ιεράρχη της Εκκλησίας...
14 Ιουνίου, 2022 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 15:00

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Εσπερινό για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Εσπερινό για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη και ευχήθηκε στα ονομαστήρια του χοροστατούντος στον Εσπερινό Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβασμιωτάτοι Μητροπολίτες Κισάμου και Σέλινου κ. Αμφιλόχιος, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, με κληρικούς και από άλλες Μητροπόλεις της Κρήτης, αλλά και πολυπληθής λαός δια να ευχηθεί στον εκλεκτό Ιεράρχη της Εκκλησίας Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων