12/02/2023 13/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σκινιά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, με τον εφημέριο της Ενορίας Οικονόμο Μιχαήλ Παπαϊωάννου και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι συνταξιούχοι κληρικοί, π. Ιωάννης Μακράκης και π. Εμμανουήλ Κανακαράκης. Μετά την ανάγνωση της εγκυκλίου του...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 4:49

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Σκινιά την Κυριακή του Ασώτου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Σκινιά την Κυριακή του Ασώτου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σκινιά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, με τον εφημέριο της Ενορίας Οικονόμο Μιχαήλ Παπαϊωάννου και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι συνταξιούχοι κληρικοί, π. Ιωάννης Μακράκης και π. Εμμανουήλ Κανακαράκης. Μετά την ανάγνωση της εγκυκλίου του Σεβασμιωτάτου για βοήθεια και συμπαράσταση, στην Τουρκία και την Συρία με συλλογή ελαιολάδου, στο λόγο του, αναφέρθηκε στην μετάνοια της παραβολής του Ασώτου Υιού. Προ της απολύσεως τελέστηκαν τα τεσσαρακονθήμερα μνημόσυνα της αείμνηστης Πρεσβυτέρας Αθηνάς, χήρας Πρεσβυτέρου Ιωάννου Παπαδάκη και της μακαριστής Ειρήνης Ρερεράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων