12/03/2023 25/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Κυριακή Β’ Νηστειών, 12 Μαρτίου 2023, στο Αλάγνι Πεδιάδος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασσίου, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της ενορίας Οικονόμο Ελευθέριο Γερακάκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε...
12 Μαρτίου, 2023 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 2:01

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ι.Ν. Αγίου Βλασσίου Αλαγνίου την Β’ Κυριακή Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ι.Ν. Αγίου Βλασσίου Αλαγνίου την Β’ Κυριακή Νηστειών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Κυριακή Β’ Νηστειών, 12 Μαρτίου 2023, στο Αλάγνι Πεδιάδος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασσίου, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της ενορίας Οικονόμο Ελευθέριο Γερακάκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε για τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Μαρίας Καλογεροπούλου, μητρός του Δικηγόρου Απόλλωνα Καλογερόπουλου. Μεταξύ άλλων παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ.Νίκος Σκουλάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων