19/11/2023 19/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε χθες εκ του παραθρονίου στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στο Αρκαλοχώρι. Προ της απολύσεως, τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Ιωάννου Σμυρνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις 27 ετών απο την επάρατη νόσο. Στο κήρυγμά του ο...
19 Νοεμβρίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2023 - 18:02

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε χθες εκ του παραθρονίου στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στο Αρκαλοχώρι.

Προ της απολύσεως, τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Ιωάννου Σμυρνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις 27 ετών απο την επάρατη νόσο.

Στο κήρυγμά του ο Σεβ. Μητροπολίτης μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και ευχήθηκε Κύριος ο Θεός να κατατάξει τον μακαριστό Ιωάννη μετά των Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων