28/11/2022 28/11/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη. Ο Σεβασμιώτατος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, συνοδευόταν από τον Προϊστάμενο και Αναπληρωτή Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Φουκαράκη, τον Οικονόμο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Έψαλε ο Διάκονος...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 13:44

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη.

Ο Σεβασμιώτατος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, συνοδευόταν από τον Προϊστάμενο και Αναπληρωτή Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Φουκαράκη, τον Οικονόμο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Έψαλε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα. Προ της απόλυσης τελέστηκαν τα ετήσια Ιερά μνημόσυνα των μακαριστών Σάββα Πέππα, Ειρήνης Χουλάκη και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Κυριακής Λιοντάκη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων