20/11/2022 21/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στην Ενορία Μιχαήλ Αρχαγγέλου Βιάννου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή πολλών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως μεταξύ αυτών, ο Πρωτοσύγκελλός Πανοσ. Αρχιμ. Επιφάνιος Ζαχαράκης, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βιάννου Πανοσ. Αρχιμ. Ζαχαρίας Δουρούκας...
20 Νοεμβρίου, 2022 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 2:09

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τέλεσε χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Βιάννο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τέλεσε χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Βιάννο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στην Ενορία Μιχαήλ Αρχαγγέλου Βιάννου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή πολλών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως μεταξύ αυτών, ο Πρωτοσύγκελλός Πανοσ. Αρχιμ. Επιφάνιος Ζαχαράκης, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βιάννου Πανοσ. Αρχιμ. Ζαχαρίας Δουρούκας και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και εφημέριος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Δημητρίου Χριστοδουλάκη. Ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε λόγους πατρικούς στον νεοχειροτονηθέντα, τόνισε την αξία και την αποστολή της Ιερωσύνης, ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει στο νέο πρεσβύτερο πλούσια τη χάρη Του και να τον αναδείξει άξιο εργάτη στον αμπελώνα της Εκκλησίας μας.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων