22/05/2023 22/05/2023 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία κατά την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε οι πρεσβείες των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων να σκέπουν όλους και ιδιαιτέρως όσους και όσες φέρουν το όνομά τους. Παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο...
22 Μαΐου, 2023 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 16:48

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πανήγυρη Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πανήγυρη Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χοροστάτησε του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία κατά την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε οι πρεσβείες των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων να σκέπουν όλους και ιδιαιτέρως όσους και όσες φέρουν το όνομά τους.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ.Μανόλης Φραγκάκης, ο πρ. Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και ο πρ. Δήμαρχος Χαράλαμπος Γιαννοπουλος.

Παραμονή της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης 20 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου όπου πανηγυρίζει το αριστερό κλίτος του. Η Ακολουθία τελέστηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του Ιερού Ναού, αφού η Εκκλησία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Τελος, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι και ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες.

Μεταξύ των εκκλησιασθέντων στον εσπερινό παρέστησαν ο πρ. Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ο πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρ. Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων