25/04/2022 25/04/2022 Το Αρκαλοχώρι επισκέφθηκε το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τυγχάνει να κατάγεται από το λεγόμενο παλιό Αρκαλοχώρι. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τον υποδέχτηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Μητροπόλεως όπου και συνομίλησαν για το θέμα του σεισμού αλλά και για ευρύτερα θέματα...
25 Απριλίου, 2022 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 12:25

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Το Αρκαλοχώρι επισκέφθηκε το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τυγχάνει να κατάγεται από το λεγόμενο παλιό Αρκαλοχώρι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τον υποδέχτηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Μητροπόλεως όπου και συνομίλησαν για το θέμα του σεισμού αλλά και για ευρύτερα θέματα που αφορούν το Αρκαλοχώρι.

Ο κ. Ανδρουλάκης παράλληλα ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο για την παραχώρηση της αίθουσας όπου έγινε η συνάντηση με στελέχη της περιοχής. Τον Πρόεδρο συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Μίνωα πεδιάδος κ. Μανόλης Φραγκάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, ο Δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, αντιδημάρχοι από τον Δήμο Μίνωα πεδιάδος, Ηρακλείου, Αρχανών και εκπρόσωποι φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων