05/10/2020 05/10/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.  Το Ιερό Θυσιάστηριο κύκλωσαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Δημήρτιος Σταματάκης, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αναπληρωτής Γενικός...
05 Οκτωβρίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 15:35

Ολοκληρώθηκε η “Εβδομάδα της Παναγίας” στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η “Εβδομάδα της Παναγίας” στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020. 

Το Ιερό Θυσιάστηριο κύκλωσαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Δημήρτιος Σταματάκης, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο λόγο του στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, ολοκληρώνοντας την «Εβδομάδα της Παναγίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων