22/07/2022 22/07/2022 Το απόγευμα της Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Ισαποστόλου Μαρίας Μαγδαληνής της Μυροφόρου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου και ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής ανήκει στον...
22 Ιουλίου, 2022 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2022 - 11:25

Πανήγυρη Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Πανήγυρη Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Ισαποστόλου Μαρίας Μαγδαληνής της Μυροφόρου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου και ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής ανήκει στον κ. Νικόλαο Μαθιουδάκη, εθελοντή συνεργάτη φωτογράφο και βιντεολήπτη της Ιεράς Μητροπόλεώς.

Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδωνας Φουκαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καπελλάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Ψαρολογάκης, ο εφημέριος της Ενορίας, Πρεσβύτερος Δημήτριος Σακαβέλης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων