29/04/2022 29/04/2022 Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα, τελέστηκε ο Πανηγυρικός εσπερινός στην Ζωοδόχο Πηγή στο Ίνι Μονοφατσίου την Πέμπτη της Διακαινησίμου, παραμονή της εορτής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε και μίλησε κατάλληλα στο εκκλησίασμα. Στην ακολουθία πήραν μέρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μαρνέλλος, ο Πρεσβύτερος Μιχαήλ Παπαϊωάννου και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας...
29 Απριλίου, 2022 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 11:19

Πανήγυρη Ζωοδόχου Πηγής στο Ίνι Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Πανήγυρη Ζωοδόχου Πηγής στο Ίνι Μονοφατσίου

Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα, τελέστηκε ο Πανηγυρικός εσπερινός στην Ζωοδόχο Πηγή στο Ίνι Μονοφατσίου την Πέμπτη της Διακαινησίμου, παραμονή της εορτής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε και μίλησε κατάλληλα στο εκκλησίασμα.

Στην ακολουθία πήραν μέρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μαρνέλλος, ο Πρεσβύτερος Μιχαήλ Παπαϊωάννου και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Καλογιαννακης, το δε Ψαλτήριο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Μεταξύ άλλων παρέστη ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Ιωάννης Αναστασάκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Νεκτάριος Κοκολάκης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου κ. Τίτος Κοκολάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων