07/01/2022 07/01/2022 Στους Φιλίππους Μονοφατσίου μετέβη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, παραμονή της εορτής της Σύναξης του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Ο Σεβασμιώτατος εκεί χοροστάτησε του Αρχιερατικού Εσπερινού με τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Φανουράκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σταυρακάκη, Αρχιερατ. Επιτρόπου της γ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και εφημερίου της Ενορίας και του...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 19:29

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στους Φιλίππους Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στους Φιλίππους Μονοφατσίου

Στους Φιλίππους Μονοφατσίου μετέβη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, παραμονή της εορτής της Σύναξης του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Ο Σεβασμιώτατος εκεί χοροστάτησε του Αρχιερατικού Εσπερινού με τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Φανουράκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σταυρακάκη, Αρχιερατ. Επιτρόπου της γ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και εφημερίου της Ενορίας και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το ψαλτήρι διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε επίκαιρα και στο τέλος πραγματοποιήθηκε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων