10/02/2021 10/02/2021 Σήμερα, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ενοριακός Ναός στο Λύττο (Ξυδά) Πεδιάδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Δασκαλάκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Ψυλλάκη και του...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 15:05

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Λύττο Πεδιάδας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Λύττο Πεδιάδας

Σήμερα, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ενοριακός Ναός στο Λύττο (Ξυδά) Πεδιάδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Δασκαλάκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Ψυλλάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο εφημέριος της ενορίας και Αρχιερατικός Επίτροπος της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, ο Οικονόμος Νικόλαος Βαρελάς και ο Διάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας αφού κήρυξε τον Θείο Λόγο, αναφερόμενος στον τιμώμενο Άγιο Χαράλαμπο, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων