16/09/2020 16/09/2020 Τελέστηκε η Ιερά πανήγυρη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρα Νικήτα στο ομώνυμο ιερό Προσκύνημα στον Αχεντριά Μονοφατσίου. Την κυριωνυμο ημέρα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με τη συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Δασκαλάκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Αντωνίου Πατρικίου, του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Χριστοδουλάκη, Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ’...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 16:56

Πανηγύρισε το προσκύνημα του Αγίου Νικήτα

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το προσκύνημα του Αγίου Νικήτα

Τελέστηκε η Ιερά πανήγυρη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρα Νικήτα στο ομώνυμο ιερό Προσκύνημα στον Αχεντριά Μονοφατσίου.

Την κυριωνυμο ημέρα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με τη συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Δασκαλάκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Αντωνίου Πατρικίου, του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Χριστοδουλάκη, Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας, του Οικονόμου Νικήτα Καπελλάκη και του Διακόνου Σεραφείμ Βιολάκη.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επικαίρως εκφράζοντας την χαρά του για την πανήγυρη, ευχαριστώντας τον κλήρο και τον λαό για την παρουσία τους στην εορτή του Προσκυνήματος καθώς και πλήθους πιστών, οι οποίοι προσέτρεξαν να προσκυνήσουν το Ιερό Λείψανο και την Θαυματουργή Εικόνα του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων