03/01/2024 09/01/2024 Στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, παραδόθηκαν χθες από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης, Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, φορητοί υπολογιστές και εκτυπωτές στους Ιερείς, στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακός Ενοριακός Κόμβος», που χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ....
03 Ιανουαρίου, 2024 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 19:42

Παράδοση υπολογιστών στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης

Διαδώστε:
Παράδοση υπολογιστών στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης

Στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, παραδόθηκαν χθες από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης, Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, φορητοί υπολογιστές και εκτυπωτές στους Ιερείς, στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακός Ενοριακός Κόμβος», που χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ για την πολύτιμη αυτή προσφορά, καθώς και τον Διευθυντή του Ι.Π.Ε. Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων