11/08/2023 11/08/2023 Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Κεράς στα Πάρτιρα. Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι ο Σεβασμιώτατος, μίλησε αναφερόμενος εκτενώς στο Πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Παναγίας και ευχήθηκε έτη πολλά. Τέλος, τελέσθηκε τρισάγιο...
11 Αυγούστου, 2023 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 13:17

Παράκληση της Θεοτόκου στην Παναγία Κερά της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Παράκληση της Θεοτόκου στην Παναγία Κερά της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Κεράς στα Πάρτιρα.

Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι ο Σεβασμιώτατος, μίλησε αναφερόμενος εκτενώς στο Πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Παναγίας και ευχήθηκε έτη πολλά.

Τέλος, τελέσθηκε τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη Πηλουσίου κυρό Νήφωνα, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, αδελφό της Ι. Μονής Αγκαράθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων