28/12/2023 29/12/2023 Ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, συνδιοργάνωσαν παράσταση-θέατρο σκιών με θέμα «Ο φιλάργυρος σκρούτζ» για τα παιδιά των κληρικών της Μητροπόλεώς την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π....
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 1:03

Παράσταση για τα παιδιά των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Παράσταση για τα παιδιά των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου

Ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, συνδιοργάνωσαν παράσταση-θέατρο σκιών με θέμα «Ο φιλάργυρος σκρούτζ» για τα παιδιά των κληρικών της Μητροπόλεώς την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεώργιος Χριστοδουλάκης και ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Σπυρίδων Φουκαράκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους για την παρουσία των και ευχήθηκαν καλό υπόλοιπο Δωδεκαημέρου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε κέρασμα και δόθηκαν δώρα στα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων