10/03/2022 11/03/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Μουσούτα, συμπαραστατούμενος από τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, χθες το απόγευμα. Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του κυρίως και μεγάλου Ναού του Αγίου Πνεύματος στην ενορία Μουσούτας, μιας και τόσο ο κυρίως Ναός, αλλά και...
10 Μαρτίου, 2022 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 15:05

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Μουσούτα

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Μουσούτα

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Μουσούτα, συμπαραστατούμενος από τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, χθες το απόγευμα.

Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του κυρίως και μεγάλου Ναού του Αγίου Πνεύματος στην ενορία Μουσούτας, μιας και τόσο ο κυρίως Ναός, αλλά και οι υπόλοιπες Εκκλησίες, επλήγησαν απ’ τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας Αρχιμανδρίτης Ανετάκης Μελέτιος και ο οικονόμος Νεκτάριος Δερμιτζάκης, ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε καταλλήλως ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την ευλογημένη αυτή περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων